Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Simona Halep a trăit la intensitate maximă meciul de dublu: ”Am avut niște emoții extraordinare” | GALERIE FOTO&VIDEO

Simona Halep a trăit la intensitate maximă meciul de dublu: ”Am avut niște emoții extraordinare” | GALERIE FOTO&VIDEO

România a învins Cehia, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, după victoria dramatică a perechii Irina Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4.

România s-a calificat în semifinalele competiţiei un succes fantastic şi va juca în penultimul act contra Franţei. Begu şi Niculescu, recent campioane la Hua Hin în proba de dublu, au reuşit o victorie splendidă, după două ore şi 53 de minute, în faţa celei mai bune perechi din lume.

„Am avut niște emoții extraordinare. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și mă bucur tare mult că am reușit să câștigăm. Mi-am propus acest lucru și uite că Dumnezeu nu ne lasă la greu. Mulțumim publicului, a fost extraordinar și, cu atâta energie, era greu să cedăm, să nu câștigăm acest meci. Nu cred că se putea un scenariu mai dramatic, dar fetele au fost puternice mental, nu au cedat nicio clipă și au crezut în ele”, a spus Simona, după superbul succes.

La finalul partidei, Monica Niculescu și Irina Begu au fost îmbrățișate de toată delegația României.


Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Close
Închide
  Close