Mergi direct la conținut »
Simona Halep, alături de Messi, Bale și Suarez într-o campanie pentru tineri / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Simona Halep, alături de Messi, Bale și Suarez într-o campanie pentru tineri / VIDEO

Simona Halep, alături de Messi, Bale și Suarez într-o campanie pentru tineri / VIDEO

Simona Halep a fost inclusă într-o companie selectă, alături de sportivi celebri ca Gareth Bale, Lionel Messi, James Rodriguez, Luis Suarez sau jucătorul de baschet Derrick Rose. Prilejul este campania globală Sport 15, care constă într-o serie de clipuri care are drept protagoniști sportivi celebri.

simona

Așa arată afișul campaniei Sport 15.

 

Pe parcursul anului, campania lansată de Adidas va dezvălui povești pentru a motiva și inspira tinerii sportivi din lumea întreagă să exceleze, indiferent de sportul pe care-l practică sau nivelul de performanță.

„Sport 15 este mai mult decât o campanie. Sport 15 reprezintă o investiţie de lungă durată a brand-ului nostru. Compania noastră are cea mai îndelungată istorie în sport comparativ cu ceilalţi jucători de pe piaţă. Din acest motiv, cunoaştem sportul şi sportivii mai bine decât oricine”, a declarat Eric Liedtke, Adidas Board Member în cadrul Global Brands.

Clipurile video vor să inducă ideea că sportul se poate practica în orice moment. Adidas celebrează faptul că fiecare moment din sport reprezintă o șansă de afirmare și de a construi ceva nou. În sport, nimeni nu deține prezentul, fiecare minut din orice meci trebuie valorificat.

Protagoniștii serii de clipuri video din cadrul Sport 15:

– jucătorii de fotbal: Gareth Bale (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), James Rodriguez (Real Madrid) şi Luis Suarez (FC Barcelona)
– renumiţii jucători de baschet din NBA: Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Joakim Noah  (Chicago Bulls), Derrick Rose (Chicago Bulls) şi John Wall (Washington Wizards)
– jucătorul de fotbal american: DeMarco Murray (Dallas Cowboys).

VEZI AICI PROMO-UL CAMPANIEI SPORT 15

 

Close
Închide
  Close