Mergi direct la conținut »
Simona Halep n-a vrut să iasă de mână cu Gabriela Firea. Culisele evenimentului de pe "Arena Națională"
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep n-a vrut să iasă de mână cu Gabriela Firea. Culisele evenimentului de pe „Arena Națională”

Simona Halep n-a vrut să iasă de mână cu Gabriela Firea. Culisele evenimentului de pe "Arena Națională”.

De Daniel Conțescu,

Momente tensionate pe cel mai mare stadion al țării, luni seară. Liderul WTA a solicitat oficialităților să prezinte românilor trofeul câștigat la Paris, dar nu a dorit să se afișeze în preajma vreunui politician, fie de la Putere sau de la Opoziție.

Deja cetățean de onoare al Bucureștiului din octombrie 2017, Simona a primit acum două distincții, dintre care una a fost cheia orașului. Grimasele de la ceremonie ale jucătoarei de tenis, urmate de atitudinea indiferentă (nu le-a mulțumit oficialităților și nici nu s-a uitat spre Gabriela Firea) trădează dorința lui Halep de a se delimita de politică. 

Gabriela Firea a fost sfătuită de mulți colaboratori de ai ei să nu apară în public, pe „Arena Națională”, temându-se că ar putea ieși cu imaginea terfelită. Varianta propusă primăriței a fost ca pe scenă, alături de Simona Halep, să apară Gabriela Szabo din partea Primăriei. Fosta atletă, acum director general la CSM București, ar fi urmat să-i înmâneze tenismenei cheia Capitalei.

Firea s-a enervat și a respins propunerea. Doar că Halep a cerut altceva: ”Eu vreau să prezint trofeul oamenilor. Cer să intrăm pe rând în scenă. Îmi dați ce aveți de dat și cu asta basta”. Cum-necum, Firea s-a „lipit” și a ieșit de mână cu campioana.


VIDEO/ Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională. Primarul Capitalei a părăsit în grabă stadionul. Fusese avertizat să nu ia cuvântul


 

Close
Închide
  Close