Mergi direct la conținut »
Simona Halep și-a dezvăluit secretul înainte de Roland Garros: ”O să fac asta în fiecare zi. Ador...”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep și-a dezvăluit secretul înainte de Roland Garros: ”O să fac asta în fiecare zi. Ador...”

Simona Halep și-a dezvăluit secretul înainte de Roland Garros: ”O să fac asta în fiecare zi. Ador…”

Simona Halep și-a dezvăluit secretul înainte de Roland Garros: ”O să fac asta în fiecare zi. Ador...”. Simona Halep speră să reușească să atingă la Roland Garros țelul la care visează cu ochii deschiși de când s-a apucat de tenis, să pună mâna pe un trofeu de Grand Slem.

De Octavian Cojocaru,

Simona Halep, altlfel o fire destul de introvertită, care nu vorbește prea des despre preferințele ei, a făcut publică marea ei pasiune culinară. Într-o declarație acordată celor de la CNN, Simona a dezvăluit ce nu-i place să-i lipsească în nicio zi.

Simona Halep și-a dezvăluit secretul înainte de Roland Garros: „O ador…”

Simona Halep este îndrăgostită de spuma de ciocolată. „Îmi place ciocolata și, în special, spuma de ciocolată. Am mâncat în fiecare zi la turneul de la Madrid. Am avut câte o spumă de ciocolată înainte și după finala de la Madrid. Ador spuma de ciocolată și știu că au, de asemenea, și la Paris. O să continui să fac asta în fiecare zi a turneului de la Roland Garros”, a dezvăluit Simona Halep.

Simona Halep are programat mâine primul meci de pe zgura pariziană, contra Janei Cepelova. 

Close
Închide
  Close