MENIU CAUTĂ

Simona Halep a jucat baschet, fotbal, rugby, a făcut chiar și box! Cum s-a descurcat cea mai bună jucătoare de tenis la alte discipline | VIDEO

Distribuie

Simona Halep a jucat baschet, fotbal, rugby, a făcut chiar și box! Cum s-a descurcat cea mai bună jucătoare de tenis la alte discipline.

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, a încercat să-și descopere abilitățile și-n alte discipline sportive.

Simona Halep știe de toate! Cum joacă baschet, fotbal, rugby

În timpul filmărilor pentru o reclamă la un deodorant, totodată o campanie pro-mișcare, Simo a încercat să-și etaleze cunoștințele de fotbal – a încercat o „braziliană”, dar nu i-a reușit -, dar și de rugby. Nimeni n-a îndrăznit să-i facă un placaj. Iar ea a evitat să intre la „grămadă”.

Cea mai bună jucătoare de tenis nu e la fel de pricepută la ping-pong! N-a știut să acopere masa, deși pe teren e recunoscută pentru jocul de picioare și rapiditatea cu care își găsește cele mai bune poziții pentru cele mai dificile execuții.

La baschet, înălțimea (1,68 metri) a fost un impediment. Colegii binevoitori au ridicat-o și astfel a nimerit un coș. Simo și-a încercat chiar și „abilitățile” pugilistice. A pus mănușile în mâini și a lovit, dar n-a lăsat niciun moment impresia că o prind sporturile de contact.


Citește și: EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine 

Citește mai multe despre Simona Halep, Box, ping pong, reclama și Rugby pe Libertatea.

Comentarii