Mergi direct la conținut »
TENIS / Halep vrea antrenor român cu orice preţ: va fi prietenul lui Djokovici?
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > TENIS / Halep vrea antrenor român cu orice preţ: va fi prietenul lui Djokovici?

TENIS / Halep vrea antrenor român cu orice preţ: va fi prietenul lui Djokovici?

Simona Halep (23 de ani, nr. 3 WTA) se pregăteşte la Poiana Braşov pentru viitorul sezon competiţional, în care vrea să atace primul titlu de Mare Şlem.

Simona este în căutarea unui nou antrenor, după despărţirea de belgianul Wim Fissette, care a dus-o până pe locul 2 mondial.

După ce s-a vehiculat numele lui Daniel Dobre, campioana noastră ar putea fi pregătită de Victor Ioniţă (31 de ani), conform DigiSport.

Victor Ioniţă a fost timp de doi ani antrenorul Soranei Cîrstea, care nu a mai prelungit înţelegerea, după ce a picat abrupt în clasamentul WTA, de pe locul 23 până pe 93.

ionita

Acum 10 ani, Ioniţă a fost coleg de cameră cu sârbul Novak Djokovici (numărul 1 în ierarhia ATP, câștigător al ultimului Turneu al Campionilor), la o școală de tenis din Germania. Victor a făcut parte din echipa de Cupa Davis a României.

victor ionita foto 10

Amiciţia dintre Victor şi “Djoko” a început în perioada în care cei doi tenismeni împărţeau aceeaşi cameră a unui club de tenis din München. Victor şi-a amintit: “Atunci, Djokovici era un puştan teribil de ambiţios. În fiecare zi, după antrenamente, se ducea la pregătirea fizică, fără să-i ceară acest lucru cel care ne antrena. În viaţa de zi cu zi, e extraordinar. E mereu pus pe glume. A, şi ca fotbalist e foarte bun”.

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”
Recomandări

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

Victor-Ionita-Novak-Djokovic-Indian-Wells

Românul a dezvăluit: “L-am stresat cu melodiile trupei Sistem. După câteva zile, mi-a spus că-i place una dintre piese şi m-a rugat să-l învăţ cuvintele în limba română, pentru a o putea cânta şi el. Omul e talentat la muzică şi fredonează non-stop câte ceva”. Ioniță păstrează legătura cu “Nole”: “ Ne-am mai întâlnit cu diferite ocazii. Când mă vede, începe să cânte melodia celor de la Sistem. E un tip haios, fără fiţe”.

 

Victor Ioniţă s-a retras în 2012, iar cea mai bună clasare în topul mondial a fost locul 187 mondial.

”Sînt convins că Simona îşi găseşte omul potrivit cu care trebuie să se logodească, pentru că este mai rău decît o logodnă o asemenea îmbinare a unei vieţii de zi cu zi.

Simona are nevoie de cineva pe care să îl respecte şi care să ştie mai mult tenis decât ea”, a spus Ion Ţiriac în urmă cu cîteva săptămîni.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close