Mergi direct la conținut »
ŞOCANT. Trei fotbalişti AU MURIT pe teren! Detalii CUTREMURĂTOARE
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > ŞOCANT. Trei fotbalişti AU MURIT pe teren! Detalii CUTREMURĂTOARE

ŞOCANT. Trei fotbalişti AU MURIT pe teren! Detalii CUTREMURĂTOARE

Iubitorii fotbalului american din SUA sunt în stare de şoc. Trei jucători de la diferite echipe de colegiu şi-au pierdut viaţa în ultimele zile! Tom Cutinella, jucător la echipa colegiului "Shoreham-Wading River High School", a murit miercuri, chiar pe teren, după un contact violent cu un adversar de la echipa colegiului "John Glenn High School", disputat pe terenul acestora din urmă, din Elwood.

Tom Cutinella a fost dus la spital, operat, dar n-a rezistat şi a murit. Multe rude, colegi şi prieteni au aşteptat în faţa spitalului veşti bune despre Tom Cutinella, dar când decesul acestuia a fost confirmat oficial, doi oameni au leşinat în faţa spitalului.

 

demarioTom Cutinella a întregit o listă neagră pe care au mai apărut în ultimele zile numele altor doi jucători de fotbal american decedaţi în ultimele zile, anunţă ESPN.COM. Demario Harris jr, jucător la echipa colegiului „Charles Henderson High School” din orăşelul Troy, statul Alabama, a încetat din viaţă după ce a căzut pe teren, în stare de inconştienţă, după un alt duel foarte violent cu un adversar. Brad McCoy, antrenorul lui Demario Harris jr, a declarat că un neurolog i-a spus că jucătorul a suferit un anevrism cerebral. Tatăl jucătorului, Demario Harris senior, a scris pe contul său de Facebook că fiul său a suferit o hemoragie craniană ca urmare a unui contact foarte puternic.

 

Isaiah Langston, de la formaţia colegiului „Rolesville High School”, din North Carolina, a căzut ca secerat vinerea trecută la încălzirea dinaintea unui meci! Aijalon Langston,isaiah fratele sportivului dispărut, a declarat că acesta a avut un cheag de sânge la creier. Oficial, n-a fost anunţată cauza morţii lui Isaiah Langston.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close