Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Sorana Cîrstea, gest șocant la Istanbul! A bruscat arbitrul și l-a întrebat dacă este nebun sau orb!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

VIDEO/ Sorana Cîrstea, gest șocant la Istanbul! A bruscat arbitrul și l-a întrebat dacă este nebun sau orb!

Sorana Cîrstea, 29 ani, locul 97 WTA, a fost întrecută în optimile de finală ale turneului de la Istanbul de cehoaica Barbora Strycova (33 ani, 47 WTA), care s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-3, după două ore şi 12 minute.

Cîrstea a alternat perioadele slabe (primul set), cu momente bune (setul al doilea), iar în decisiv a mers cap la cap cu Strycova până la 3-3, după care acesta şi-a făcut serviciul, apoi a reuşit un break şi a încheiat din nou cu serviciul (6-3).

La un moment dat, Sorana nu a fost de acord cu o decizie a arbitrului, contestând-o în apropierea fileului. Când arbitrul s-a apropiat de ea pentru a discuta, reprezentanta noastră l-a întrebat dacă este nebun sau orb și a sfârșit prin a-l trage de tricou, încercând să-i îndrepte privirea spre un anumit punct de pe teren.

Dialogul dintre Sorana Cîrstea și arbitrul de scaun:

„Serios?”, a întrebat Sorana care a venit apoi spre fileu. „A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta” a mai spus Sorana.

După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat.

„Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?” a țipat Sorana, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea.”Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!” i-a mai transmis Sorana, înainte să plece de la fileu.

Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Strycova a făcut în cele din urmă break-ul. Cehoaica a câștigat în cele din urmă și meciul, iar la final Sorana a refuzat să-i strângă mâna arbitrului.

Din cauza acestui comportament, Sorana Cîrstea riscă o amendă consistentă din partea WTA.


Citește și… Sorana Cîrstea i-a ”dat rușinea” Irinei Bara. Scor incredibil în partida de la Istanbul

N-o mai interesează România! Sorana Cîrstea, niciun mesaj pentru echipa de Fed Cup

Sorana Cîrstea, eliminată în turul II de la Indian Wells 125K Series, după un meci maraton

Close
Închide
  Close