Sorana Cîrstea și Irina Begu conduc mașini de zeci de mii de euro. Fete de milioane cu bolizi în dotare! GALERIE FOTO

12 septembrie 2017 08:19 De: , ,

Sorana Cîrstea și Irina Begu conduc mașini de zeci de mii de euro! Fete de milioane cu bolizi în dotare!

Valoroase pe terenul de tenis, Sorana Cîrstea (27 de ani, locul 51 WTA) și Irina Camelia Begu (27 de ani, locul 54 WTA) sunt tari și în parcare. Fetele se pregătesc în aceste zile pe terenurile pline cu frunzele căzute din copaci din incinta Federației Române de Tenis.

Sportivele au venit la antrenament cu mașini de Grand Slam. Begu conduce cu Audi A5, iar Sorana se dă cu un BMW primit de la sponsor. Ambele automobile, nou-nouțe. Iar asta pentru că fetele își permit.

Conform site-ului oficial al WTA, azi, 12 septembrie, Sorana are în conturi, doar din premiile provenite de pe urma meciurilor de tenis, fără a se contabiliza banii câștigați din sponsorizări, suma de 4.001.825, dintre care 608.966 de dolari doar în 2017.

Asta în timp ce Irina Begu a agonisit suma de 3.729.123 de dolari în carieră, din care 564.930 de dolari în acest an.

În București se pregătește și o altă jucătoare importantă a României, Monica Niculescu (29 de ani, locul 55 WTA), precum și ”dublista” Raluca Olaru (28 de ani, locul 33 WTA la dublu).

Dintre toate româncele, ”Moni” a ajuns cel mai sus la US Open, în proba de simplu, în turul III. Jucătoarea originară din Slatina s-a pregătit ieri sub îndrumarea antrenoruui Călin Ciorbagiu, cel care îi este mentor de mai mulți ani.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro