MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2017 17:20

Stadionul Dinamo va fi pe gustul fanilor: nu va avea pistă și va fi acoperit. Ce a spus ministrul Carmen Dan despre noua arenă a ”câinilor”

Distribuie

Stadionul Dinamo va fi pe gustul fanilor: nu va avea pistă și va fi acoperit. Ce a spus ministrul Carmen Dan despre noua arenă a ”câinilor”.

Stadionul și grupele Ligii Campionilor sunt cele două mari obsesii ale tuturor iubitorilor clubului Dinamo. Prima „bubă”, stadionul, este pe cale să se „vindece”.

Carmen Dan, Ministrul de Interne, a dat asigurări că stadionul nou va fi exact pe gustul suporterilor.

„Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm românilor şi suporterilor echipei Dinamo un stadion care să corespundă întru totul standardelor europene, iar eu cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru, această victorie a noastră prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii.

Stadionul Dinamo va fi pe gustul fanilor: dispare pista

O arenă fără pistă, aşa cum au cerut, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă întru totul cerinţelor iubitorilor de fotbal. Tot ce putem să oferim ca sprijin financiar Clubului Sportiv Dinamo se va face fără să pregetăm. Este obiectivul nostru. Tocmai de aia este acolo o echipă care va reuşi să facă mult mai mult decât până acum pentru iubitorii de sport”, a spus Carmen Dan.

Noua arenă nu va fi construită pe locul actualei, care este obiectul unui litigiu cu Nicolae Badea, ci va fi ridicată pe locul velodromului.

Suporterii au făcut o campanie agresivă de susținere a proiectului unui nou stadion, după  ce, din 1990 încoace, au fost mințiți constant că se va ridica o nouă arenă. 

„Groapa” unde joacă acum Dinamo a fost inaugurată în 1953 și se află într-un stadiu avansat de degradare.

Stadionul Dinamo trebuie ridicat, alături de cele de la Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, pentru că în caietul de sarcini pentru Euro 2020 este menționată și obligativitatea asigurării a încă patru arene pe lângă „Arena Națională”.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV/Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: „Propunerile noastre trebuie să oprească abuzurile din justiție”

Citește mai multe despre carmen dan, Dinamo, pista și stadion pe Libertatea.

Comentarii