Mergi direct la conținut »
Steaua a ajuns de toată jena! ^Cumpără jucători din Liga a III-a, după ce a luat o căruță de băieți de la Ceahlăul (liga secundă)
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua a ajuns de toată jena! ^Cumpără jucători din Liga a III-a, după ce a luat o căruță de băieți de la Ceahlăul (liga secundă)

Steaua a ajuns de toată jena! ^Cumpără jucători din Liga a III-a, după ce a luat o căruță de băieți de la Ceahlăul (liga secundă)

Un jucător din Liga a III-a a prins transferul vieţii! A ajuns de la Sănătatea Cluj tocmai la Steaua Bucureşti! Singurul jucător din Liga a III-a, selecţionat la naţionalele României, a avut un sezon perfect la nivelul la care a jucat.

După ce i-a lansat în fotbalul mare pe Vlad Chiricheş, Alexandru Maxim sau Mihai Răduţ, cunoscutul antrenor Mihai Georgescu a mai dat o lovitură. Theodor Bota (n. 24 mai 1997), jucătorul împrumutat în turul campionatul la Sănătatea Cluj, a fost transferat tocmai la Steaua Bucureşti! Bota s-a format la Școala de Fotbal Ardealul, condusă de amintitul Georgescu. 

Bota, care este şi internaţional U19, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf, acesta fiind primul transfer după întoarcerea tehnicianului la echipa patronată de George Becali.

Acum câteva luni, Ceahlăul Piatra-Neamț a luat trei jucători de la Ceahlăul, codașă în Liga a II-a.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close