Mergi direct la conținut »
Steaua - Osmanlispor (joi, ora 20.00, Dolce, Pro TV). ”Otomanii” se distrează înainte de duelul de la București. Ce film a postat Raul Rusescu | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steaua – Osmanlispor (joi, ora 20.00, Dolce, Pro TV). ”Otomanii” se distrează înainte de duelul de la București. Ce film a postat Raul Rusescu | VIDEO

Steaua o va întâlni pe Osmanlispor, joi, pe „Arena Națională” (ora 20.00, Dolce, Pro TV), în runda a cincea din cadrul Grupei L a Ligii Europa. Pentru „roș-albaștri” este ultima șansă de calificare mai departe, dar numai dacă o bat pe echipa lui Rusescu și Szukala și, apoi, și pe Villarreal. „Otomanii” sunt mult mai relaxați și se distrează înainte de meciul de la București.

De Octavian Cojocaru,

Raul Rusescu, fostul idol al steliștilor, este legitimat acum la Osmanlispor, unde este coleg cu Lukasz Szukala, alt jucător important din istoria recentă a clubului „roș-albaștrilor”.

„Nebunia a ajuns și la Osmanlispor”

„Nebunia #MannequinChallenge a ajuns și la Osmanlispor!”, a scris Rusescu alăturând imaginile de mai jos. Mannequin Challenge presupune ca toţi participanţii să rămână nemişcaţi, asemenea unor manechine, în timp ce altcineva filmează scena.

Cu două etape înainte de finalul fazei grupelor în Europa League, Osmanlispor conduce Grupa L, cu 7 puncte, în timp ce Steaua e ultima, cu doar 3 puncte.

Close
Închide
  Close