Mergi direct la conținut »
Tânărul fotbalist Walid Abdelatif a lăsat Farul Constanța pentru o echipă din Cairo: ”Îl vor la națională!” | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Tânărul fotbalist Walid Abdelatif a lăsat Farul Constanța pentru o echipă din Cairo: ”Îl vor la națională!” | VIDEO

Tânărul fotbalist Walid Abdelatif a lăsat Farul Constanța pentru o echipă din Cairo: ”Îl vor la națională!” | VIDEO

Tânărul fotbalist Walid Abdelatif a lăsat Farul Constanța pentru o echipă din Cairo. ”Îl vor la națională!”, a spus tatăl fotbalistului pentru ziuadeconstanta.ro.

Tânărul fotbalist Walid Abdelatif, fost jucător la juniorii FC Farul Constanţa, evoluează în prezent la un club din Egipt. Sportivul, care, pe 6 mai, va împlini 20 de ani, s-a născut la Constanţa, din tată (Hassan) egiptean şi mamă (Liliana) constănţeancă.

Plecat alături de părinţi în Egipt, la Cairo, de la Constanţa, la vârsta de doi ani, Walid a început fotbalul acolo, iar la 14 ani, după o vacanţă petrecută la Constanţa şi după ce a fost remarcat de cei de la FC Farul, puştiul a fost înregimentat de clubul constănţean, jucând la juniorii „marinarilor“. În prezent, Walid este la Cairo, unde s-a întors pentru a evolua la un club.

Tânărul fotbalist Walid Abdelatif a lăsat Farul Constanța: „I se prevede un viitor frumos!”

„Walid joacă acum în Egipt, la El Bank Al Ahly Club (atât la echipa mare, cât şi la formaţia categoriei de vârstă 1997). Îi merge bine. Evoluează ca aripă dreapta şi e cel mai rapid jucător al clubului pe acest post. I se prevede un viitor frumos. Eu şi soţia suntem la Cairo cu el. Walid priveşte acest club ca o rampă de lansare. A jucat în 15 meciuri până acum, a înscris de trei ori şi a oferit multe pase decisive. Este în vederile echipei naţionale a Egiptului formate din jucătorii născuţi în 1997. El are însă şi cetăţenie română şi e o variantă şi aceasta“, a declarat tatăl jucătorului.

Walid Abdelatif s-a simţit bine la FC Farul, iar pe Facebook are postat un mesaj în acest sens: „Mulţumesc FC Farul Constanţa pentru toate momentele speciale. A fost una dintre cele mai bune echipe la care am jucat până acum“.

Zamalek Cairo, una dintre cele mai importante echipe din Egipt, a negociat recent cu antrenorii Laszlo Boloni și Marius Șumudică, dar niciunul n-a dat curs ofertelor. Abdeltalif i-ar fi putut ajuta să cunoască orașul. 

Close
Închide
  Close