Mergi direct la conținut »
Tatăl Cameliei Potec, fericit că a devenit bunic: “Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri”
Sport Libertatea > Sport > Tatăl Cameliei Potec, fericit că a devenit bunic: “Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri”

Tatăl Cameliei Potec, fericit că a devenit bunic: “Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri”

Bucurie mare în familia Potec, după ce Camelia (36 de ani), fosta înotătoare care a cucerit aurul olimpic în 2004, în proba de 200 de metri liber, a născut astăzi o fetiță. Libertatea a vorbit cu Grigore, tatăl sportivei, din cale afară de fericit pentru că a devenit bunic.

De Cătălin Apostol,

“Camelia și fetița sunt bine. Cred că mâine vor fi externate. Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri și 3,1 kilograme”, ne-a declarat Grigore Potec. ”Cam obosit, dar fericit că sunt bunic”, a răspuns tatăl fostei campioane olimpice, când a fost întrebat cum se simte în nou a postură.

Grigore Potec ne-a mai spus că sarcina Cameliei a mers bine, cu excepția primelor luni, când fiica lui s-a simțit mai rău, și că nașterea s-a produs prin cezariană. În privința numelui pe care îl va purta nepoțica, proaspătul bunic nu a fost în măsură să ne ofere vreun detaliu. “Habar n-am cum o va chema! Asta vor hotărî doar ei, părinții”, a încheiat Potec.

Libertatea i-a trimis un mesaj de felicitare Cameliei Potec, la scurt timp după ce s-a aflat că fosta mare sportivă a devenit mămică. ”Mulțumesc! Diseară sper să stau cu fetița”, a fost răspunsul primit din partea campioanei olimpice din 2004.

Alexandru, fratele Cameliei, era și astăzi la spital: ”Acum am plecat de la ea. Mă duc să iau o saltea. Probabil, Camelia va ieși mâine din spital. Mai multe să vă spună Camelia”.

Close
Închide
  Close