MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 14:50 , de Catalin Apostol

Tatăl Cameliei Potec, fericit că a devenit bunic: “Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri”

Distribuie

Bucurie mare în familia Potec, după ce Camelia (36 de ani), fosta înotătoare care a cucerit aurul olimpic în 2004, în proba de 200 de metri liber, a născut astăzi o fetiță. Libertatea a vorbit cu Grigore, tatăl sportivei, din cale afară de fericit pentru că a devenit bunic.

Camelia și fetița sunt bine. Cred că mâine vor fi externate. Nepoata mea este o lungană de 51 de centimetri și 3,1 kilograme', ne-a declarat Grigore Potec. 'Cam obosit, dar fericit că sunt bunic', a răspuns tatăl fostei campioane olimpice, când a fost întrebat cum se simte în nou a postură.

Grigore Potec ne-a mai spus că sarcina Cameliei a mers bine, cu excepția primelor luni, când fiica lui s-a simțit mai rău, și că nașterea s-a produs prin cezariană. În privința numelui pe care îl va purta nepoțica, proaspătul bunic nu a fost în măsură să ne ofere vreun detaliu. Habar n-am cum o va chema! Asta vor hotărî doar ei, părinții', a încheiat Potec.

Libertatea i-a trimis un mesaj de felicitare Cameliei Potec, la scurt timp după ce s-a aflat că fosta mare sportivă a devenit mămică. 'Mulțumesc! Diseară sper să stau cu fetița', a fost răspunsul primit din partea campioanei olimpice din 2004.

Alexandru, fratele Cameliei, era și astăzi la spital: 'Acum am plecat de la ea. Mă duc să iau o saltea. Probabil, Camelia va ieși mâine din spital. Mai multe să vă spună Camelia'.

Loading...
Comentarii