Mergi direct la conținut »
Tchite e pregătit de meciul cu Steaua: ”Îl motivează meciurile cu miză”.
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Tchite e pregătit de meciul cu Steaua: ”Îl motivează meciurile cu miză”.

Tchite e pregătit de meciul cu Steaua: ”Îl motivează meciurile cu miză”.

Atacantul Mohammed Tchite (31 de ani, 1.76m, 76kg) a fost convins de antrenorul Mircea Rednic să vină în România, la Petrolul. Tchite a semnat un contract până în vară cu ploieștenii, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

tchite

Tchite, stânga, alături de Mircea Rednic FOTO: fcpetrolul.ro

Megatransferul realizat de ”găzari” a fost pus pe tapet, miercuri, într-o conferință de presă, care a prefațat  meciul din etapa a-19-a dintre FC Botoșani și Petrolul, ora 20.30, de tehnicianul principal al ”lupilor”, Mircea Rednic.

Iată, principalele idei despre noua achiție a Petrolului, în opinia tehnicianului principal al “lupilor”, Mircea Rednic:

”Îmi pare rău că nu a venit mai devreme! Dar, sunt sigur că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Din punct de vedere fizic este pregătit, chiar dacă nu are jocuri în picioare în ultima perioadă (7-8 luni). Cum l-am convins să aleagă Petrolul? Eu, tot l-am păcălit că vreau să-l iau la Standard cu mine. El iubește foarte mult această echipă. Din acest motiv, am tot ținut legătura cu el, și iată-l aici”.

”E un tip dificil, un jucător cu mare personalitate. Greu poți să lucrezi cu el. Dar nu va fi o problemă pentru mine, că știu cum să-l iau”.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

A ales Petrolul, deși clubul se află în insolvență

”N-a avut nicio o treabă cu faptul că a venit la o echipă aflată în insolvență. A fost de acord cu absolut toate condițiile financiare care i s-au pus în față. Vrea să-și relanseze cariera și să ajungă la forma extraordinară care l-a făcut cunoscut în Belgia. La experiența pe care o are, sigur se va adapata repede la Ploiești”.

Tchite nu are nicio o emoție pentru meciul din semfinalele Cupei României cu Steaua ( turul la Ploiești, 5 martie, ora 21.30)

E obișnuit cu meciuri mari, cu miză. Așa că meciul cu Steaua nu  va reprezenta o problemă pentru el. Din contră, îl va motiva și mai mult. A insistat să locuiască la Ploiești, nu la București. Nu în ultimul rând, îi vom explica și noi ce înseamnă pentru petroliști un meci cu Steaua”, a mai spus Rednic.

Legat de posibilitatea de a-l aduce la Ploiești pe ”Pele” Mboyo (Sportnews.ro a dezvăluit AICI informația), atacant de la Genk, Belgia, 8 goluri și 5 pase decisive în acest sezon, actualmente scos din lot pe motive de indisciplină, ”Puriul” a comentat: 

”Nu știu dacă mai avem nevoie de ”Micul Pele”. Vom vedea. Oricum, în caz că vom avea nevoie, el are bagajele deja făcute. Va fi la Ploiești, până la meciul cu Steaua. Orice jucător care vine și poate să ajute echipa e binevenit. Mă duc eu să-l aștept la aeroport, fără nicio problemă. Numai să vină!”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close