Mergi direct la conținut »
Team-manager la Craiova, Silvian Cristescu a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Team-manager la Craiova, Silvian Cristescu a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină

Team-manager la Craiova, Silvian Cristescu a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină

Team-manager-ul grupării CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu două luni de suspendare şi 13.600 de lei penalitate sportivă pentru comportamentul jignitor de la meciul cu ASA Târgu Mureş, din etapa a IV-a a Ligii I.

„În baza art.53.2 din RD, se sancţionează domnul Silvian Cristescu cu suspendare pentru 1 lună şi o penalitate sportivă de 720 lei. În baza art.52.1.b din RD, se sancţionează Silvian Cristescu cu suspendare pentru 2 luni şi o penalitate sportivă de 13.600 lei. În baza art.45.1 din RD, domnului Cristescu Silvian i se aplică sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendare pentru 2 luni şi penalitate sportivă de 13.600 lei”, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al LPF.

Eliminat în partida cu Concordia Chiajna (2-2), din etapa a IV-a a Ligii I, fundaşul formaţiei Petrolul Ploieşti, Jeremy Faug-Porret, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate sportivă în valoare de de 740 de lei.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close