MENIU CAUTĂ

Terapie prin dragoste. Stanciu și-a luat iubita cu el la Bruxelles, pentru a uita penaltyul ratat cu Muntenegru VIDEO

Distribuie

Nicolae Stanciu se simte excelent la Bruxelles. Transferat de la Steaua la Anderlecht la începutul lunii septembrie, internaționalul român pare să fi trecut peste dezamăgirea ratării penaltyului din ultima secundă a meciului România - Muntenegru 1-1. 

Lăudat de toată lumea după primul său meci la Anderlecht, 3-2 cu Charleroi, Stanciu își petrece alături de iubita lui, Andreea, timpul liber pe care îl are în capitala Belgiei.

”Ne plimbăm pe străduțele din Bruxelles”

”Brugge mă atrage tare și pe mine, vreau sa ajung acolo până în Decembrie! Momentan, ne plimbăm pe străduțele din Bruxelles, cât mai tine vremea cu noi.?”, a scris prietena lui Nicolae Stanciu pe instagram.

 

A video posted by Andreea Beldean (@anndrebeldean) on

„Stanciu nu poate să fie decât lăudat! Am văzut un playmaker excelent, un jucător extraordinar, care va deveni repede favoritul publicului. Stanciu are acea clasă în plus față de ceilalți jucători, iar fanii lui Anderlecht sunt atât de sensibili când văd un asemenea fotbalist. Eu cred că Stanciu are nevoie de un singur an excelent pentru a forța apoi un transfer la o echipă și mai mare. Eu mă aștept ca Stanciu să crească foarte mult și atunci sunt tare curios cât timp va fi Anderlecht capabil să-l țină”, a spus fosta glorie a lui Anderlecht, Marc Degryse.

Citește mai multe despre andreea beldean, NICOLAE STANCIU, Anderlecht și Bruxelles pe Libertatea.

Comentarii