De Ciprian Iana,

Nu se cunosc împrejurările în care puștiul Christian Minchola și-a pierdut viața, însă cei din cadrul clubului Atletico au fost devastați la aflarea cumplitei vești.

„Simt furie și durere pentru că trebuie să îi spun la revedere lui Christian Minchola. Viața este foarte nedreaptă. Sunt mândru că tu ai îmbrăcat acest tricou. Concoleanțele mele pentru colegii tăi, familie și prieteni. Odihnește-te în pace!”, a transmis, pe site-ul clubului, Koke, căpitanul echipei ”mari” a lui Atletico Madrid.

”Suntem șocați de vestea tristă a morții unui jucător al nostru și regretăm profund această pierdere. Atletico Madrid și întreaga noastră familie vom fi aproape de familia lui Christian și de prietenii lui în aceste momente de imensă durere”, a spus și Enrique Cerezo, președintele grupării din Madrid.

”Familia roș-albă plânge decesul lui Christian Minchola. Clubul nostru este solidar cu durerea pierderii sale și vrea să transmită sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Christian Minchola, jucător la Atletico Madrid juniori C”, a notat clubul Atletico Madrid pe site-ul oficial.

Christian Minchola s-a născut pe 19 februarie 2006 și juca pe postul de atacant. A fost format de Academia lui Atletico, acolo unde a ajuns în sezonul 2013/2014, notează Digi Sport.

FOTO Atletico de Madrid – Facebook

Citeşte şi:

Un bărbat din Bârlad a fost evacuat cu forța din centrul de carantină, după ce n-a mai vrut să plece acasă!

Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit din cauza infecției cu coronavirus

Hoții au furat hârtia igienică, prosoapele și săpunul din castelul Kapfenburg, Germania

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare