MENIU CAUTĂ

Traian Băsescu spune că Firea ”a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep”

Distribuie

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat pe pagina sa de Facebook momentul în care Gabriela Firea a fost huiduită de zecile de mii de români adunați pe Arena Națională la ceremonia organizată pentru Simona Halep după câștigarea titlului de la Roland Garros.

Băsescu scrie că edilul Capitalei ”a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep”, iar drept răsplată a fost huiduită. El a vorbit în mesajul său și de presa de propagandă care a încercat să întoarcă situația în favoarea primarului PSD.

Arena Naţională. Firea, bine ai venit în ţara noastră !
Înfăşurată în tricolor, Ţoapa de Voluntari a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep.
Mii de bucureşteni au tratat Ţoapa aşa cum merita, fluierături infinite pe Arena Naţională.
Propaganda PSD în frunte cu Morsa Competentă (zis şi analist Bogdan Chireac) a şi început să ne explice la RO-TV faptul că n-am înţeles bine şi că de fapt bucureştenii au fluierat-o pe Simona şi nu pe Gabriela.
Bagă texte fără ruşine Chireac, că Simona nu ţi-a băgat nici o fisă în gură. Ce urâtă este viaţa de tonomat bietule Chireac”, a scris Traian Băsescu.

Surse Libertatea au declarat că mai multe persoane implicate în organizarea evenimentului de pe Arena Națională i-au spus Gabrielei Firea, înainte de a urca pe scenă alături de Simona Halep, că ar fi mai bine să nu vorbească la microfon deoarece riscă să fie huiduită. Edilul Capitalei nu a vrut însă să îi asculte și și-a asumat acest risc.

La câteva minute după ce a plecat în grabă de pe scenă pentru a scăpa de huiduieli, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește despre ”aparatul sorosist de propagandă” care ”a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului”

Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost huiduită pe Arena Națională, acolo unde aproape 20 de mii de români s-au adunat pentru a o vedea pe noua campioană a turneului de mare șlem de la Roland Garros.

Gabriela Firea a însoțit-o pe scenă pe Simona Halep, care a fost aplaudată și ovaționată încă de la intrarea pe stadion. Însă, în momentul în care primarul Capitelei a luat cuvântul, spectatorii au început să huiduie puternic.


Citește și: REPORTAJ/ Parcul prin care se plimba Împărăteasa Sissi va fi refăcut din temelii cu bani europeni. Are cea mai lungă alee acoperită din Europa/ FOTO


 

Comentarii