MENIU CAUTĂ

Transferul lui Neymar la Real Madrid, pus în pericol de viața privată a fotbalistului

Distribuie

Neymar (26 de ani) este cel mai recent “proiect” al lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, dar realizarea transferului ar putea pica din motive extrasportive.

Neymar este considerat de Florentino Perez următoarea mare vedetă care trebuie să joace pentru Real Madrid. O parte a presei iberice pretinde că șeful de pe Santiago Bernabeu ar fi gata să ofere 250 de milioane de euro și că, în caz de forță majoră, ar accepta chiar și să-l dea la schimb pe Cristiano Ronaldo, atât de mult îl dorește pe actualul atacant de la PSG.

O singur lucru îl reține pe Florentino Perez să declanșeze oficial ”operațiunea Neymar”: viața extrasportivă a brazilianului. Potrivit informațiilor ajunse la urechile bosului de la Real, sudamericanul este influențat într-o măsură prea mare cei mai buni cinci prieteni ai săi: Jo Amancio, Cristian Guedes, Gustavo Almeida, Gil Cebola și Guilherme Pitta. 

Neymar pierde nopțile de dragul prietenilor

Neymar și ceilalți cinci bărbați se consideră cei mai buni prieteni din lume, o dovadă fiind și faptul că și-au tatuat cuvântul ”Amigos” (n.r. – prieteni, în limba spaniolă) pe încheieturile mâinilor. Sextetul locuiește împreună într-o vilă din Bougival, suburbie pariziană situată la circa 20 de kilometri de capitala Franței. Pentru Neymar este foarte important ca prietenii săi să se simtă bine, așa că merge des cu ei la tot felul de evenimente mondene (concerte, petreceri în cluburi etc).

Faptul că Neymar este prea atașat de grupul său de prieteni, cărora e gata să le facă toate poftele, chiar dacă asta presupune nopți nedormite, nu îl încântă pe Florentino Perez. Președintele lui Real Madrid se teme că viața privată și-ar putea pune o nedorită amprentă asupra carierei sportive a fotbalistului în al cărui transfer este dispus să investească mai mult ca niciodată

Citește mai multe despre Neymar pe Libertatea.

Comentarii