Mergi direct la conținut »
”Tricolorele” mici şi-au aflat adversarele din preliminariile Jocurilor Europene de la Baku
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Tricolorele” mici şi-au aflat adversarele din preliminariile Jocurilor Europene de la Baku

”Tricolorele” mici şi-au aflat adversarele din preliminariile Jocurilor Europene de la Baku

Naţionala de junioare a României, care participă pentru prima dată la calificările pentru un turneu final de campionat european, şi-a aflat adversarele din preliminariile competiţiei de anul viitor de la Baku. 13  echipe s-au înscris în calificări, formaţiile fiind împarţite în trei grupe, două de câte 4 echipe şi una cu 5 echipe, informează h2opolo.ro.

Junioarele noastre au fost repartizate în grupa C, care se va desfăşura în Serbia şi vor juca alături de Germania, Croaţia şi reprezentativa ţării gazdă. Turneul de calificare se va desfaşura în perioada 11-13 martie 2015.  Primele două clasate din fiecare grupă se califică la Jocurile Europene de la Baku.

Turneul final continental se va desfăşura în cadrul primei ediţii a Jocurilor Europene, programate anul viitor în perioada 12-22 iunie în Azerbaidjan.  La Euro Games sunt calificate direct primele 6 echipe de la Campionatul European de Junioare de la Istanbul 2013: Grecia, Spania, Olanda, Italia, Ungaria şi  Rusia.

 

Citeşte şi: EXCLUSIV / Revolta Armatei! Un colonel îi mitraliază pe generalii din sportul românesc

Citeşte şi: Steaua se destramă! Unul dintre jucătorii echipei din Ghencea, dorit în Serie A!

Citeşte şi: Dezvăluire / NICOLAE MANEA a refuzat-o pe Juventus Torino pentru Rapid 

Close
Închide
  Close