Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > UPDATE | Tricolorii s-au mutat la Bologna. Relaxare după calificare | GALERIE FOTO

UPDATE | Tricolorii s-au mutat la Bologna. Relaxare după calificare | GALERIE FOTO

Programul tricolorilor U21 pentru astăzi și mâine înaintea semifinalei cu Germania, programată joi la Bologna (orele Italiei, pentru orele României se adaugă o oră) este următorul:

  • în acestă după-amiază, o parte din lot a avut program de refacere
    la Grand Hotel Forli, iar ceilalți jucători s-au antrenat pe stadionul din Meldola
  • la ora 16:30, România părăsește cantonamentul de la Forli și se va îndrepta spre Bologna, urmând să fie cazată pentru zilele următoare la Hotel Novotel Fiera
  • mâine, 26 iunie, de la 18:30 se va desfășura conferința de presă dinaintea semifinalei Campionatului European, iar de la 19:15 are loc ultima ședință de pregătire pentru confruntarea cu Germania (ambele evenimente pe Stadionul DallAra din Bologna).

ACTUALIZARE 25 iunie. Tricolorii au ajuns în această după-amiază la Bologna!

Selecţionata României s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionat European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena.

România a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

În semifinale, România va întâlni Germania, campioana en titre, joi, la Bologna (19:00).

România nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, când selecţionata noastră ajunge în sferturile de finală. Aceasta va fi a patra participare a României în turneul olimpic de fotbal, după ediţiile din 1924, 1952, 1964.


Citește și: Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Close
Închide
  Close