Mergi direct la conținut »
Ultimele noutăţi despre siglă şi posibila revenire a galeriei Stelei în peluză
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ultimele noutăţi despre siglă şi posibila revenire a galeriei Stelei în peluză

Ultimele noutăţi despre siglă şi posibila revenire a galeriei Stelei în peluză

Steaua a avut din nou peste 30.000 de fani alături la meciul cu "U" Cluj, din finala Cupei României, dar, în ciuda eforturilor disperate ale jucătorilor, şi după ce echipa a câştigat al treilea trofeu în 2015, publicul, format în marea lui majoritate din "cetăţeni", nu s-a manifestat foarte zgomotos.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a dezvăluit astă-seară, la Europa FM, că se vor relua discuţiile cu MApN-ul şi cu liderii Peluzei Nord. Cu primii pentru siglă, cu galeria, pentru întoarcerea lângă echipă. Argăseală a mai declarat şi prin primăvară că a discutat cu liderii galeriei, dar atunci aceştia au reacţionat virulent şi l-au acuzat că minte. Cât e adevăr în această nouă afirmaţie a lui Argăseală rămâne de văzut. Cert e un singur lucru: Steaua a făcut „tripla” istorică în faţa unui public inert, pe jumătate scârbit de tot ceea ce se întâmplă în privinţa numelui, siglei şi palmaresului.

„Între noi și Clubul Sportiv al Armatei vor mai urma discuții! Nu am cum să dau un pronostic referitor la șansele de înțelegere. Am discutat cu liderii de la Nord și ei au spus că vor face o reevaluare a situației și vom mai purta discuții cu ei. Să vedem dacă vor reveni”, a spus Argăseală.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close