MENIU CAUTĂ

Umiliţi de sârbi în calificările pentru Euro, juniorii s-au mândrit cu pozele cu interlopul Ratko Buturovici

Distribuie

Naţionala a ratat calificarea la CE după un 0-3 ciudat cu Serbia: băieţii lui Stângă au luat trei “roşii” şi au produs trei penalty-uri! Înainte de meci, patru tricolori şi-au postat pe un site de socializare poze împreună cu Ratko Buturovici, patronul clubului Vojvodina, personaj bănuit a fi şeful mafiei locale! A doua zi, echipa a fost umilită de adversar! Delegaţia României a fost cazată chiar la hotelul Park, din Novi Sad, proprietatea celui care, în 2008, a fost arestat după ce a mituit cu 6.000 de euro arbitrii de la un joc al echipei sale. A fost eliberat din cauză că telefoanele i-au fost interceptate în mod ilegal!

Ratko Buturovici e amicul lui Adrian Mutu

Buturovici l-a invitat la o petrecere pe Adrian Mutu, după dubiosul 0-5 cu Serbia (Belgrad, 2009, prel. CM 2010). ”Briliantul” a fugit atunci din cantonament la Novi Sad. Ratko (56 de ani) e poreclit ”Bata Kan Kan” de la un lanţ de buticuri pe care le-a avut. Pentru a se feri de rivali, fostul bodyguard s-a refugiat în Grecia, unde a condus echipa de baschet PAOK. Revenit în Serbia, în 2000, milionarul a scăpat din cel puţin două atentate puse la cale de clanurile cu care se bate pentru putere în Serbia.

«Bata Kan Kan» , rege în Novi Sad:

  • are Hotelul Park;
  • are Hotelul Varadin;
  • are restaurantul de lux Gaucho;
  • are agenţii rent a car;
  • are agenţii de protecţie şi pază;
  • are case de amanet.

Ştefan Iovan: „M-am săturat de Alibeci şi Muţi”

Ştefan Iovan acuză problemele de disciplină din lot şi îi dă exemplu negativ pe Denis Alibec şi Adi Mutu.


”Înainte de meci, le-am zis să nu atace decisiv în careu. Au făcut invers!”, acuză Iovan. ”Disciplina a lăsat de dorit. Ce să le fac dacă Buturovici a vrut să facă poze cu ei? Eu n-am ştiut de asta, că luam măsuri! Unii au fiţe de acum! M-am săturat de Alibeci şi Muţi! Cine mai greşeşte pleacă acasă!”, spune Iovan. 18 din cei 25 de jucători din lot sunt sub limita de vârstă şi mai pot juca la naţionala U19.

Comentarii