De Ciprian Iana,

Fost jucător emblematic la Steaua, unde a evoluat nu mai puțin de 13 ani (1966-1979), Iosif Vigu, 73 de ani, merge pe mâna echipei pregătite de Victor Pițurcă, 63 de ani, aflat la primul joc pe banca ”Științei”.

”Chiar dacă am jucat la Steaua, sunt sigur că va bate Craiova lui Pițurcă. O să le scoată oltenii fotbalul din cap oamenilor lui Gigi Becali”, a declarat, pentru Libertatea, Vigu.

Fostul internațional (24 de meciuri pentru România, 2 goluri) a dezvăluit și de ce crede că Universitatea se va impune în jocul de duminică.

”La Craiova a venit un antrenor foarte bun, Victor Pițurcă. E meseriaș, știe să-și așeze fotbaliștii pe teren. În schimb, la FCSB e haos, chiar dacă, etapa trecută a bătut Viitorul. Mi s-a părut a fi un succes obținut ”pe omenie”, cum îi place oierului Gigi Becali să spună. La FCSB i-a tot sucit Gigi și pe antrenori, și pe jucători, că au ajuns să nu se mai cunoască între ei!”.

Iosif Vigu / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)

”Oltean” declarat în acest meci, pentru că, printre altele, ”am fost bun prieten cu Petre Deselnicu și cu Ion Oblemeco”, Iosif Vigu nu vede cu ochi buni evoluția formației patronate de Gigi Becali în acest sezon: ”FCSB e în derută totală. Ba Gigi anunță că își ”vinde” nu știu ce jucător pe milioane de euro, ba îl dă afară. Nu se mai înțelege nimic. Până și mâna dreaptă a patronului, Mihai Stoica, a fugit văzând cu ochii de acolo”.

Mai mult, previziunile omului care a cucerit 3 titluri și 5 Cupe ale României cu Steaua în ceea ce-o privește pe FCSB sunt sumbre: ”După cum joacă, FCSB se duce, încet, dar sigur, cu toate valorile ei de milioane și milioane de euro, în Liga a 2-a. Acolo îi e locul, cu Gigi Becali pe banca tehnică”.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută