Mergi direct la conținut »
Un fotbalist din liga secundă a demascat un blat! ^Antrenorul italian Giovanni Pisano și-ar fi obligat echipa, FC Caransebeș, să piardă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fotbalist din liga secundă a demascat un blat! ^Antrenorul italian Giovanni Pisano și-ar fi obligat echipa, FC Caransebeș, să piardă

Un fotbalist din liga secundă a demascat un blat! ^Antrenorul italian Giovanni Pisano și-ar fi obligat echipa, FC Caransebeș, să piardă

Fost golgheter în Serie B, a doua divizie din Italia, Giovanni Pisano este descris ca un personaj mizerabil, care se preta la blaturi în Liga 2, la FC Caransebeș. În România, Pisano a semnat prima oară cu FC Balotești, unde Bogdan Pătrașcu, fost fotbalist la Sportul, Piacenza, Chievo, Padova, Litex, Dinamo și Astra, l-a prins ca jucător.

”Nouă nu ne-a cerut așa ceva, să facem blaturi. Mie unul, nici n-avea cum s-o facă. Cu coloană m-am apucat și am jucat fotbal, cu coloană m-am lăsat”, ne-a declarat Bogdan Pătrașcu.

Pătrașcu îl descrie pe Pisano ca pe un antrenor ”urechist”. ”Era și el la început în meserie, nu știa prea multe, se baza mai mult pe noi, jucătorii cu experiență din echipă! Ciudat este că nimeni nu știe cum a ajuns la echipă, cine l-a adus!”. 

Pisano îl băga în echipă și pe fi-su, tot atacant de meserie. ”Jucam cu unul în minus mereu, când intra băiatul lui! Dar, cum naiba se făcea că echipa câștiga, când juca el. A dat un singur gol pentru Balotești, s-a lovit mingea de el, vrând să se ferească!”.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mădălin Livan, fost fotbalist la FC Caransebeș, a postat un mesaj dur la adresa antrenorului italian Giovanni Pisano. Jucătorul de 19 ani a continuat seria de acuzații și a vorbit în premieră pentru GSP.ro.

Acesta a dezvăluit cum a aflat conducerea clubului din Caransebeș despre problemele cu antrenorul și consideră anormală decizia acesteia de a păstra tehnicianul și după meciul cu Unirea Tărlungeni, când italianul le-a cerut jucătorilor să piardă cu 0-3.

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie
Recomandări

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie

„Oficialii clubului din Caransebeș au aflat de ce ne-a cerut antrenorul abia după meciul cu Tărlungeni de la mai mulți jucători, dar nu l-au demis pe italian. Nu mai știu când a fost demis, dar cu siguranță nu după acea partidă. La următoarele meciuri, după ce se întîmplase treaba din jocul cu Tărlungeni, antrenorul se comporta cu noi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce a fost demis nu ne-a salutat, nu ne-a zis nimic. A plecat pur și simplu”, a spus Mădălin Livan.

Mădălin Livan a mers pe firul evenimentelor și a povestit ce făcut antrenorul după meciul cu Unirea Tărlungeni: „După partida cu Unirea Tărlungeni, antrenorul a plecat pur și simplu. Nu ne-a salutat, nu nimic. Doar l-a luat pe fiul său și au plecat la aeroport cu o mașină cu numere de Italia care îi aștepta în fața stadionului”. SportNews v-a spus povestea italianului aterizat prima oară la Balotești.

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă
Recomandări

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă

Italianul Pisano, fost golgheter în Serie B, a aterizat la Balotești / EXCLUSIV

Mijlocașul care a jucat sub formă de împrumut pentru FC Caransebeș, venind de la ACS Poli Timișoara, a vorbit și despre ce l-a determinat să nu mai tacă și să scoată toate adevărurile la suprafață.

”Eu am făcut aceste declarații pentru că toți din familie, colegi și foși colegi mă sunau și mă întrebau mereu: «Iar ați pariat? Iar ați trucat meciul?» Gîndul că lumea mă considera un blatist pe mine unul mă omora și nu puteam accepta, așa că mai bine am spus adevărul să înțeleagă și lumea ce era acolo.

Eu am venit la Caransebeș să joc meci de meci ca să cresc. Am venit să evoluez și să ajung să joc la Liga 1 pentru Timișoara. Nu am mers să-mi bat joc de cariera mea pentru niște oameni care nu merită. Cred că voi merge împrumut la o altă echipă de liga a doua momentan”, a adăugat fotbalistul.

”Sunt și alți jucători care știu, însă nu au curaj să spună. Toți stau cu frică, dar acum sunt sigur că vor ieși mai mulți și mă vor aproba”. 

    Pe 18 decembrie, FC Caransebeș a fost depunctată de FRF cu 52 de puncte, din cauza problemelor pe care le are cu foștii jucători. În acest moment, FC Caransebeș are -39 de puncte, după 18 etape, avînd practic șanse nule de a trece pe plus.
 
 
Close
Închide