Mergi direct la conținut »
Un fotbalist din Premier League a fost filmat în timp ce întreținea relații intime cu două femei
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un fotbalist din Premier League a fost filmat în timp ce întreținea relații intime cu două femei

Un fotbalist din Premier League a fost filmat în timp ce întreținea relații intime cu două femei

Fotbalistul căsătorit a fost filmat în timp ce întreținea relații intime cu 2 femei în același timp, iar videoclipul a fost distribuit de fani pe WhatsApp.

Deși nu i s-a precizat numele, jucătorul este extrem de cunoscut, iar videoclipul care durează un minut a ajuns deja viral pe rețelele de socializare, potrivit Daily Mail.

Niciuna dintre femeile cu care a fost filmat nu ar fi soția lui, iar clubul la care joacă fotbalistul s-a grăbit să nege că ar fi el în imagini. Se pare că fotbalistul nu poate fi încă numit din motive legale.

Dar o sursă a declarat pentru The Daily Star: „Va fi nevoie de doar câțiva oameni care să vadă imaginile și să înceapă să vorbească despre asta și se va afla tot”.

Acesta nu este primul scandal sexual în care este implicat un jucător din Premier League. În anul 2015, mai mulți jucători ai echipei Leicester City au fost filmați luând parte la o orgie în care o tânără a fost abuzată rasial în Bangkok.


Adio, pică Templul! A început demolarea stadionului Steaua: vise, iluzii, drame și bucurii, de-a valma sub șenilele buldozerelor/FOTO


Close
Închide
  Close