Mergi direct la conținut »
Un fotbalist LEGENDAR, aproape de MOARTE: ^"Sunt în PERICOL, dar eu nu simt nimic!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fotbalist LEGENDAR, aproape de MOARTE: ^"Sunt în PERICOL, dar eu nu simt nimic!"

Un fotbalist LEGENDAR, aproape de MOARTE: ^”Sunt în PERICOL, dar eu nu simt nimic!”

Fostul mare star al Argentinei Mario Kempes, în vârstă de 60 de ani, suferă de grave probleme cardiace şi va fi supus unei operaţii pe cord deschis. Intervenţia chirurgicală este programată marţi, la o clinică din SUA. Omul decisiv al "pumelor" la Campionatul Mondial din 1978, când argentinienii au cucerit primul titlu mondial, se va alege cu trei by-pass-uri, fiindcă medicii au constatat că arterele acestuia sunt obturate în proporţie de 80 la sută.

„Am fost pentru analize, în vederea unei operaţii la şold, dar au fost descoperite mari probleme cu inima, în special în partea dreaptă. Pur şi simplu, medicii se minunau, nu puteau înţelege cum am putut trăi astfel, cu 80 la sută din artere obturate”, a declarat golgheterul turneului din Argentina pentru postul de radio „Cadena 3”.

„Mai mult, doctorii cred că în orice moment sunt în pericol de a face un infarct, deşi eu nu simt nimic”, a mai spus Kempes.

6 goluri a marcat Mario Kempes la Campionatul Mondial din Argentina, fiind golgheterul competiţiei. El a jucat la Rosario Central, River Plate, FC Valencia şi Hercules Alicante. El ne-a vizitat ţara când „liliecii” s-au duelat cu FC Argeş, în 1978, în Cupa UEFA.

kempes

Close
Închide
  Close