MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2018 16:32

Un jurnalist al BBC a fost drogat și jefuit la Cupa Mondială din Rusia

Distribuie

Un jurnalist al BBC care se află în Rusia pentru a relata de la Moscova despre Cupa Mondială de Fotbal a fost drogat și jefuit.

Potrivit The Sun, jurnalistul cunoscutei instituții media britanice s-a trezit într-o stație de metrou după ce a băut o cafea în care se aflau sedative. Înainte să leșine, el a luat un taxi de la Teatrul Bolshoi către o destinație care în prezent este necunoscută.

Jurnalistului îi lipsesc acum mai multe bunuri, printre care telefonul și portofelul. Cel care l-a jefuit a luat de pe cardul jurnalistului suma de 500 de lire (aproximativ 565 de lire).

”Un cetățean britanic a băut o cafea, apoi a leșinat și s-a trezit la stația de metrou Dynamo fără telefonul mobil, portofelul și o sumă de bani”, a spus o sursă din poliție.

Un purtător de cuvânt al BBC a precizat că ”a fost un incident în care a fost implicat un angajat, iar cazul a fost preluat de poliția din Rusia”.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Liceul ”Beethoven” din Craiova n-are absolvenți de bacalaureat, dar doi elevi au fost acceptați la Universitatea Glasgow


 

Citește mai multe despre Rusia pe Libertatea.

Comentarii