Tehnicianul se află, acum, internat la Temecula Valley Hospital, din California, sperând ca, în curând, să se poată întoarce în România.

Antrenorul Gheorghe Ionescu a dorit să felicite echipa tricoloră: ”Vreau să felicit echipa României pentru medaliile obţinute, care mi-au adus aminte de regretul pe care îl am că la ediţia din 1995 a Campionatului Mondial, din Austria şi Ungaria, am fost foarte aproape de o performanţă similară, însă am pierdut tot cu Norvegia, în sferturi. Dar, poate ne va veni şi nouă rândul, cândva, să învingem această naţională. Le urez fetelor mult succes la turneul preolimpic, am încredere că se vor califica, dacă vor avea aceeaşi coeziune arătată la Mondiale, deoarece acesta a fost unul dintre factorii importanţi în câştigarea medaliilor”.

De menţionat că tehnicianul Gheorghe Ionescu a fost foarte aproape să califice naționala în semifinalele Campionatului Mondial, la ediţia din 1995, formaţia tricoloră pierzând în sferturi la eterna Norvegie, scor 19-21, deşi a condus până în minutul 55. Echipa României a încheiat atunci pe locul al şaptelea.

La campionatul încheiat săptămâna trecută tot Norvegia a oprit drumul tricolorelor spre finală, după victoria din prelungirile meciului din penultimul act al competiţiei.

Gigi Ionescu a a antrenat la Baia Mare, Oradea și Tg. Mureş, la ultima echipă câştigând, în premieră, cupa şi campionatul. Cele mai mari satisfacţii în handbal le-a avut la Vâlcea, cu Oltchim, unde a dobândit primul campionat din istoria echipei. În total au fost patru campionate şi trei cupe plus Cupa IHF. În 1995, fost antrenor principal la echipa naţională a României, terminând pe  şapte la CM din Austria şi Ungaria. Ionescu a antrenat şi echipe din Ungaria, Israel, Iugoslavia, Cipru, Siria şi naționala Congo.
CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri