Mergi direct la conținut »
Urechea lui Țucudean arată ca a lui Holyfield, după mușcătura lui Tyson. ^Jurnal de front, după măcelul de la meciul ASA Tg. Mureș - Pandurii, 0-2
Sport Libertatea > Sport > Urechea lui Țucudean arată ca a lui Holyfield, după mușcătura lui Tyson. ^Jurnal de front, după măcelul de la meciul ASA Tg. Mureș - Pandurii, 0-2

Urechea lui Țucudean arată ca a lui Holyfield, după mușcătura lui Tyson. ^Jurnal de front, după măcelul de la meciul ASA Tg. Mureș – Pandurii, 0-2

Meciul ASA Tg. Mureș - Pandurii, 0-2, disputat luni seară, s-a lăsat cu vărsări de sânge. Scânteia măcelului a pornit de la duelul în urma căruia fundașul central Vasco Fernandes, de la Pandurii, i-a rupt urechea atacantului George Țucudean. Gazdele au înnebunit, pur și simplu, când au văzut că arbitrul Sebastian Colțescu i-a acordat doar cartonaș galben stoperului portughez.  

I-am arătat arbitrului că am urechea tăiată și mi-a spus să mă duc să mă curăț. Am meritat cartonașul roșu”, a declarat după meci Țucudean.

Site-ul oficial al clubului ASA Tg. Mureș a publicat după meci o imagine cu urechea însângerată a lui George Țucudean, care seamănă cu urechea boxerului Evander Holyfield, după mușcătura canibală a lui Mike Tyson. 

Tucudean ureche Pandurii

Urechea lui George Țucudean

Holyfeld

Urechea lui Evander Holyfield

Nu mai puțin de patru jucători de la ASA, George Țucudean (min. 31), Marius Constantin (65), Claudiu Voiculeț (82) și Ramiro Costa (84) au fost eliminați de arbitrul Sebastian Colțescu pentru durități.

Colțescu a mai acordat 13 cartonașe galbene, pentru Țucudean, Pîrvulescu, Stăncioiu, Mutu, I. Gonzalez, G. Matei, Ramiro Costa, M. Constantin, L. Buș, Gorobsov, respectiv Vasco Fernandes, Săpunaru și Ropotan.

ASA Tg. Mureș ocupă ultimul loc în clasamentul fair-play al Ligii 1, cu 87 de cartonașe galbene și 8 cartonașe roșii.

După meciul din 12 februarie, ASA – Pandurii, 0-1, din etapa a 25-a a sezonului regular, gorjenii au postat o fotografie cu glezna cât un pepene a lui Ioan Hora (foto, jos).Hora picior

Terenul din Tîrgu Mureș tinde să se transforme în ”noul Kosovo” din fotbalul românesc. În 2014, fostul stelist Raul Rusescu a ieșit cu pometele făcut zob, după un cot primit în figură de la Gabi Mureșan.

rusescu muresan

Raul Rusescu a jucat cu mască după ciocnirea cu Mureșan

Citește și: 

Ce au spus Mutu, Ţucudean şi Crăciunescu după măcelul de la Târgu Mureş: ”Mi-a spus să mă duc să mă curăț de sânge!”

Arbitrul-gafeur Colțescu are lipici la meciuri nebune. În 2013, a dat 6 ”roșii” într-un joc! / VIDEO

Liga I, play-off. ASA – Pandurii 0-2. ASAsinii! 4 eliminați de-ai lui Mutu! ”Sinucigașul” Colțescu, scos vinovat/ VIDEO

Close
Închide
  Close