Mergi direct la conținut »
US Open. Moment fabulos! Cel mai tare antrenor de tenis al momentului, înCÂNTAt de două românce / VIDEO
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

US Open. Moment fabulos! Cel mai tare antrenor de tenis al momentului, înCÂNTAt de două românce / VIDEO

Moment incredibil la Flushing Meadows (New York), acolo unde astăzi începe US Open - ultimul turneu de tenis de Mare Șlem al anului, competiție programată să se încheie pe 11 septembrie.

De Daniel Conțescu,

În centrul atenției a fost antrenorului Serenei Williams (liderul clasamentului WTA) – francezul Patrick Mouratoglou – cel care deține câteva academii de tenis fabuloase pe tot cuprinsul Franței și este socotit cel mai valoros tehnician de tenis al lumii, în acest moment.
14053953_1238206769543448_3172865460041495675_n

În timp ce pe teren era activitate, Patrick a stat cuminte la baza tribunelor, unde două fete gemene i-au cântat o melodie dragă francezului, ”Mon mec a moi”, a Patriciei Kaas. Cele două fete sunt românce și formează trupa Indiggo! Momentul artistic a fost filmat de o româncă, părând a fi unul pus la cale din timp. Înainte ca fetele să înceapă să fredoneze hit-ul, respectiva persoană se aude spunând: ”Mai repede”!


Mouratoglou a gustat momentul și l-a postat pe pagina lui de Facebook. Ar putea fi declicul carierei pentru fetele de la Indiggo, care pot fi astfel remarcate de către diverși impresari.

Gabriela și Mihaela Modorcea au încercat să-și facă o carieră în țară, însă nu au reușit să se impună pe piața muzicală din România, astfel că au luat drumul Americii.

 

Close
Închide
  Close