Mergi direct la conținut »
Vasile Șiman a făcut iarăși scandal! Poliția a intrat, de această dată, pe fir
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Vasile Șiman a făcut iarăși scandal! Poliția a intrat, de această dată, pe fir

Vasile Șiman a făcut iarăși scandal! Poliția a intrat, de această dată, pe fir

Vasile Șiman, patronul formației Sportul Studențesc, echipă aflată în liga a IV-a bucureșteană, a ieșit din nou la rampă cu un scandal. Dacă în trecut amenințat și bătea jucători (cazul lui Dacian Varga), acum, și-a vărsat năduful pe alte persoane.

Omul de afaceri s-a deplasat în această dimineață la AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București), nervos că a echipa lui a pierdut un meci ”la masa verde” din cauza unei erori a șefului de la ”Competiții”, Costel Băntescu. 

Surse SportNews.ro susțin că Șiman i-a dat un pumn în ceafă lui Băntescu și a aruncat după acesta cu monitorul calculatorului aflat pe birou.

”Șiman era mânios pentru că înaintea etapei și-a trimis delegatul să se intereseze dacă are vreun jucător în stare de suspendare, iar Costel Băntescu i-a spus că nu are niciun suspendat. S-a trezit după meci că un jucător a jucat cu patru galbene, iar comisia de disciplină s-a autosesizat și a pierdut meciul 0-3, iar din cauza asta poate rata promovarea”, au dezvăluit aceleași surse motivul nervozității lui Șiman. 

Oficialul AMFB a fost scăpat din mâinile lui Șiman de niște persoane aflate în sediu, apoi s-a refugiat speriat într-un alt birou, de unde a sunat la Poliție.

Un echipaj de la Secția 20 și-a făcut repede apariția la locul faptei, dar Vasile Șiman a dispărut și mai rapid printr-un părculeț. 

Costel Băntescu a depus o plângere împotriva lui Vasile Șiman pentru lovire și alte violențe.

Șiman a mai fost implicat, în 2013, într-o altercație violentă și cu fostul fotbalist Dacian Varga. Cei doi s-a bătut în curtea interioară a Federației Române de Fotbal.  

Close
Închide
  Close