Mergi direct la conținut »
Vestea bună primită de gimnasta Larisa Iordache. Are undă verde de la medic să se întoarcă în sala de antrenamente
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Vestea bună primită de gimnasta Larisa Iordache. Are undă verde de la medic să se întoarcă în sala de antrenamente

Larisa Iordache, una dintre cele mai titrate gimnaste din România, a primit undă verde din partea medicilor. După o perioadă îndelungată în care a stat departe de gimnastică din cauza unei accidentări, aceasta își poate reîncepe antrenamentele.

 

Veste bună pentru gimnastica din România. Larisa Iordache revine în sala de antrenamente. campioana a fost nevoită să facă o pauză de peste un an din cauza unei accidentări.

„Un nou început!

După trei intervenții chirurgicale și peste un an de așteptare, Larisa a auzit în sfârșit cuvintele mult visate: „poți începe!”.

Campioana noastră revine la antrenamente cu aceeași pasiune și ambiție, iar prin zâmbetul ei și gimnastica artistică va zâmbi.?

Larisa Iordache, suntem alături de tine! Muuuult succes! <3", se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.


Larisa Iordache a transmis și ea un mesaj:

„A trecut ceva timp de la ultimele vești.? După toate cele întâmplate, domnul doctor Weinstabl mi-a spus ceea ce îmi doream cel mai mult să aud: „Larisa, poți începe!” ❤️
Pentru mine este un nou început, iar de data aceasta sper ca totul să fie bine! Ușor, ușor și sigur! Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase! ?”.

Larisa Iordache s-a accidentat în octombrie 2017, la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Montreal. Sportiva s-a accidentat în timp ce își făcea încălzirea la sol. Gimnasta a suferit o accidentare la tendon – ruptură de tendon ahilian.

FOTO: Facebook

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

Close
Închide
  Close