Mergi direct la conținut »
Viață grea pentru Simona Halep în 2016! ^Antrenorul Serenei Williams, sportivă care sâmbătă a împlinit 34 de ani, a stabilit țintele numărului 1 mondial pentru anul viitor
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Viață grea pentru Simona Halep în 2016! ^Antrenorul Serenei Williams, sportivă care sâmbătă a împlinit 34 de ani, a stabilit țintele numărului 1 mondial pentru anul viitor

Viață grea pentru Simona Halep în 2016! ^Antrenorul Serenei Williams, sportivă care sâmbătă a împlinit 34 de ani, a stabilit țintele numărului 1 mondial pentru anul viitor

Patrick Mouratoglou (45 de ani), antrenorul jucătoarei de tenis Serena Williams, a explicat, în presa italiană, planurile pe care le are pentru 2016 singura sportivă care se află în fața Simonei Halep (24 de ani, duminică) în clasamentul mondial. Serena Williams a împlinit sâmbătă vârsta de 34 de ani, iar în acest an va mai evolua doar la Turneul Campioanelor, în Singapore.
mor

”Serena se gândește că 2-15 a fost un an oribil!”, a șocat tehnicianul francez, în condițiile în care Serena a triumfat în trei dintre cele patru turnee de Mare Șlem (a ratat doar US Open, fiind învinsă în semifinale de Roberta Vinci). A fost aproape de Marele Șlem (câștigarea tuturor turneelor majore, într-un an calendaristic).

”În timpul semifinalei cu Vinci, dacă aș fi avut posibiltitatea să-i vorbesc, n-ar mai fi pierdut. Ce i-aș fi spus? Să stea calmă, i-aș fi redat luciditatea și liniștea”, a explicat Patrick, un francez cu origini grecești. La turneele de Mare Șlem, nu este permis ca antrenorii să intre pe teren în timpul partidelor, pentru a da sfaturi, așa cum se întâmplă în turneele obișnuite din ciruitul WTA.

Prezent la Milano, pentru Fashion Week, Mouratoglou a dat asigurări: ”Anul viitor, Serena va câștiga toate cele patru turnee de Mare Șlem și aurul la Rio (n.r. – la Jocurile Olimpice)”. Patrick lucrează cu Serena de la mijlocul anului 2012.

Patrick Mouratoglou, francese di origini greche, 45 anni, è  coach di Serena Williams da metà 2012. Panunzio
3
titluri de Mare Șlem și o semifinală în cel de-al patrulea, 53 de victorii și doar 3 înfrângeri, peste 10 milioane de dolari strânși doar din premii. Acesta este palmaresul Serenei Williams în 2015, despre care consideră că a fost ”un an oribil”! Simona Halep a adunat 10 milioane de dolari în toată cariera!
Close
Închide
  Close