MENIU CAUTĂ

VIDEO | Daniel Dubois l-a demolat în două reprize pe românul Răzvan Cojanu. Cojanu boxase în 2017 pentru titlul mondial WBA la categoria grea

Distribuie

Pugilistul român Răzvan Cojanu a fost făcut KO vineri, 8 martie, de britanicul Daniel Dubois, marea speranţă a boxului britanic la categoria grea, într-o gală care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra.

În vârstă de 21 de ani, Dubois (17-0, 2 KO), care a câştigat centura ”greilor” în versiunea WBC la categoria ”tineret” şi titlul naţional în Marea Britanie, l-a făcut KO pe român în minutul 2.48 din runda a doua, după o ploaie de lovituri violente de dreapta.

Cojanu a încercat în zadar să se ridice, suferind a patra înfrângere consecutivă ( 16-6, 9KO).

Românul de 32 de ani trăieşte şi se pregăteşte în California.

În 2017, Cojanu a fost învins la puncte de neozeelandezul Joseph Parker într-un meci pentru titlul mondial WBO al categoriei grea, desfăşurat într-o gală profesionistă la Manukau City (Noua Zeelandă). Parker s-a impus atunci după 12 reprize, obţinând o decizie clară la puncte.

Cojanu a avut la acea vreme şansa de a lupta pentru titlul mondial după accidentarea lui Hughie Fury, vărul celebrului Tyson Fury.

Răzvan Cojanu (2,02) este poreclit ”Big Foot”.

Pugilistul român Răzvan Cojanu se bate cu Daniel Dubois, la Royal Albert Hall din Londra

Comentarii