Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Provocarea inedită pe care a primit-o Simona Halep de la Octavian Strunilă. „O aștept să...”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > VIDEO/ Provocarea inedită pe care a primit-o Simona Halep de la Octavian Strunilă. „O aștept să...”

VIDEO/ Provocarea inedită pe care a primit-o Simona Halep de la Octavian Strunilă. „O aștept să…”

Chiar când Simona Halep a împlinit 26 de ani, Octavian Strunilă i-a făcut o invitație publică. Octavian Strunilă o provoacă pe Simona Halep să participe la show-ul Fort Boyard, emisiune pe care o prezintă alături de Paul Ipate.

De Denisa Macovei,

Aflat în plină campanie de promovare cu noua emisiune pe care o prezintă alături de nașul Paul Ipate, Octavian Strunilă caută deja concurenți pentru cel de-al doilea sezon „Fort Boyard”. Invitat în studioul Libertatea, actorul a invitat-o în direct pe tensimena Simona Halep. „Cu ocazia asta noi îi adresăm o invitație Simonei Halep. Sperăm să-și facă timp anul viitor și să vină în emisiunea Fort Boyard. Ea cred că știe despre ce este vorba. Acum a fost Sandra Izbașa și a fost foarte bine, așa că îi facem și ei o propunere”, a spus mai în glumă, mai în serios Strunilă.

Octavian Strunilă o provoacă pe Simona Halep să participe la Fort Boyard

Conștient că Simona nu vede nimic altceva decât tenis și că nu are timp de alte proiecte, Strunilă a spus că se arată dispus să o aștepte câțiva ani, sperând ca emisiunea pe care o prezinte să dureze cel puțin 18 ani. „Știu că nu are timp acum, dar invitația rămâne valabilă și pentru mai târziu pentru că noi vrem să facem emisiunea asta 18 ani, deci să joace ea 18 ani”, ne-a mai spus actorul.

VIDEO: Robert Hanciarec


VIDEO EXCLUSIV/ Cum arată cea mai mare agenție de videochat din România: „Nu contează frumusețea, cât contează intelectul”

 

Close
Închide
  Close