Mergi direct la conținut »
VIDEO | Imagini antologice cu Gigi Becali și Mircea Lucescu la o nuntă din anul 1989
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO | Imagini antologice cu Gigi Becali și Mircea Lucescu la o nuntă din anul 1989

VIDEO | Imagini antologice cu Gigi Becali și Mircea Lucescu la o nuntă din anul 1989

Gigi Becali încearcă să-l atragă pe Mircea Lucescu la FCSB. Celebrul antrenor în vârstă de 74 de ani a acceptat rugămintea finanțatorului vicecampioanei României de a-i coordona din tribună echipa la meciul tur cu Mlada Boleslav, scor 0-0, disputat joia trecută, la Giurgiu.

Cristiano Bergodi, surprins de vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB

Gigi Becali, 61 de ani, îl cunoaște pe Mircea Lucescu încă din anii ’80, perioadă în care latifundiarul din Pipera se învârtea prin anturajul lui Gică Hagi.

Din postura de prieten al lui Gică Hagi, Gigi Becali a participat la mai multe evenimente la care a fost prezent și Mircea Lucescu, considerat legendă a clubului Dinamo. Unul dintre acestea a fost nunta fostului internațional Dorin Mateuț, desfășurată în toamna anului 1989, la fostul Hotel București.

Petrecerea s-a întins mult după miezul nopții, iar legenda spune că Mircea Oprean, soțul Zoiei Ceaușescu, plimbându-și cățelul, noaptea, pe Calea Victoriei ar fi intervenit și ar fi provocat spargerea „chefului”.

Mircea Lucescu ar putea merge la FCSB în calitate de partener al lui Gigi Becali, afirmă Gheorghe Chivorchian.

”Probabil să fie investitor alături de Gigi Becali, un partener pentru Gigi Becali. Se vorbește în lumea fotbalului. Asta ar putea fi singura explicație pentru prezența lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB.

Pe vremuri spunea că sunt niște dispozitive de ascultare prin care Steaua spiona pe Dinamo. Poate s-a dus să vadă dacă mai sunt acolo acele aparate”, a afirmat Gheorghe Chivorchian la Pro X.

Close
Închide
  Close