Mergi direct la conținut »
VIDEO / Neymar a speriat toată Brazilia: s-a prăbuşit pe gazon la un antrenament!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO / Neymar a speriat toată Brazilia: s-a prăbuşit pe gazon la un antrenament!

VIDEO / Neymar a speriat toată Brazilia: s-a prăbuşit pe gazon la un antrenament!

Toate speranţele Braziliei stau în atacantul Neymar, de la FC Barcelona, pentru a câştiga Cupa Mondială. La ultimul antrenament, cu doar două  zile rămase  pâna la primul fluier de la Mondiale, Neymar s-a accidentat la glezna dreaptă.

Neymar (22 de ani) s-a rostogolit pe gazon după ce a vrut să şuteze în minge şi a călcat strâmb. Imediat, echipa medicală a intervenit iar colegii, în frunte cu Luiz Felipe Scolari s-au adunat în jurul starului brazilian. După câteva minute de stat pe iarbă Neymar s-a ridicat şi a reuşit să termine antrenamentul.

Managerul Luiz Felipe Scolari s-a axat la antrenamentul de ieri pe faza defensivă, şi-a aşezat fiecare jucător in parte pe teren până când aceştia au înţeles exact ce le cerea acesta. Chiar dacă Brazilia nu a primit gol în cele două meciuri de pregătire susţinute până acum, Scolari s-a arătat nemulţumit de cum tratează elevii lui faza defensivă.

Brazilia este în grupa A, a Campionatului Mondial alături de Croaţia, Mexic şi Camerun. În meciul de deschidere a Cupei Mondiale brazilieni vor juca împotriva Craţiei, joi de la ora 23.00, la Sao Paolo.

Close
Închide
  Close