Mergi direct la conținut »
VIDEO / Roger Federer și Lindsay Vonn au jucat tenis în vârf de munte!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > VIDEO / Roger Federer și Lindsay Vonn au jucat tenis în vârf de munte!

VIDEO / Roger Federer și Lindsay Vonn au jucat tenis în vârf de munte!

Roger Federer (32 de ani) a jucat o partidă de tenis miercuri, 16 iulie, la 3.500 m altitudine, cu schioarea americană Lindsay Vonn (29 de ani). Planul a fost pus în practică la două zile după finala de la Wimbledon, pierdută de Federer după cinci seturi palpitante, în fața sârbului Novak Djokovici, când cei doi sportivi au avut un dialog pe ruta Zurich – Miami.

Atunci, Roger i-a făcut un desen lui Lindsay, ademenind-o cu o bomboană cu ciocolată, după care i-a lansat provocarea: ”Te provoc la un duel pe munte, te bagi?”. Iubita lui Tiger Woods a acceptat, dar Federer nu i-a spus în ce va consta duelul.

Partida de tenis s-a desfășurat în fața a câtorva sute de spectatori. Locația unde a avut loc ineditul eveniment se numește Jungfraujoch, o trecătoare din Alpii elvețieni.  Scorul meciului între cei doi campioni nu a fost făcut public, dar se presupune că Roger Federer s-a impus fără probleme în fața schioarei.

Cu siguranță, nu va fi același lucru atunci când Lyndsay Vonn se va întrece cu numărul trei mondial într-o coborâre olimpică, Roger trebuind să întoarcă acum favorul frumoasei campioane.

Close
Închide
  Close