De Costin Popa,

Fără să știe că rivalii vor veni într-un număr atât de mare, fanii oltenilor n-au venit la meci. Dar s-au mobilizat imediat după ce au văzut numeroasa galerie a rapidiștilor la televizor și au venit la câteva minute după startul meciului, începând să strige scandări rasiste la adresa acestora: „Țiganii, țiganii”.  

Giuleștenii n-au rispostat în timpul jocului, dar au făcut-o la finalul partidei, dorind să meargă către rivali, scrie gsp.ro.

Purtătorul de cuvânt de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, Irina Pînzariu, a declarat că jandarmii au reușit să aplaneze conflictul fără a utiliza mijloacele din dotare.

„Cele două galerii şi-au adresat ameninţări, au forţat dispozitivul constituit din poliţişti locali, moment în care jandarmii au intervenit, au aplanat situaţia respectivă, fără a fi nevoie să   folosească mijloacele din dotare. Activitatea s-a derulat pe un timp foarte scurt, după care activităţile s-au desfăşurat în condiţii de normalitate”, a declarat Iulia Pînzariu, pentru Mediafax.

Foto: Captură Oltenia TV

Citeşte şi:

Deputatul USR Emanuel Ungureanu arată imagini cu infirmierele de la Spitalul Bagdasar-Arseni care spală pereții cu un mop murdar

Salvamontiștii anunță 100 de accidente petrecute pe munte în doar 24 de ore. Care sunt recomandările