Mergi direct la conținut »
Viitorul lui Hagi și-a schimbat sigla! V, de la victorie, pentru Liga Campionilor!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viitorul lui Hagi și-a schimbat sigla! V, de la victorie, pentru Liga Campionilor!

Viitorul lui Hagi și-a schimbat sigla! V, de la victorie, pentru Liga Campionilor!

Viitorul lui Hagi și-a schimbat sigla! V, de la victorie, pentru Liga Campionilor! Campioana Ligii 1 tocmai a revenit la pregătiri.

Din noul sezon, Gică Hagi a decis ca emblema clubului să fie schimbată. Astfel, atât patronul formaţiei de la malul mării, cât şi jucătorii s-au prezentat ieri în faţa presei cu un alt logo pe piept.

Astfel, în conferinţa de presă de la reunirea lotului atât Hagi, cât şi Robert Hodorogea, George Țucudean, Neluț Roșu şi Victor Rîmniceanu au apărut într-un echipament cu noul logo. Dacă până acum „v”-ul era stilizat, mult mai vizibil fiind un jucător de fotbal şi anul înfiinţării clubului, 2009, acum prima literă din numele echipei este cea care iese în evidenţă cel mai mult.

Viitorul va susține două cantonamente în această vară. Primul va avea loc în Turcia și se va desfășura în perioada 14-21 iunie, iar cel de-al doilea va fi în Slovenia, între 23 iunie – 7 iulie.

În cele două stagii de pregătire cei de la Viitorul va disputa şase partide amicale. Două în primul și patru în cel de-al doilea. Cel mai puternic adversar va fi CSKA Moscova.

Echipa lui Hagi va veni, din cantonament, direct la București unde va juca Supercupa României, cu Voluntari, care va avea loc pe data de 8 iulie.

Close
Închide
  Close