Mergi direct la conținut »
Witsel, fotbalistul belgian cu soție româncă, a renunțat la un salariu de 18 milioane de dolari pe lună din pricina spitalelor din China: ”Sunt un coșmar!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Witsel, fotbalistul belgian cu soție româncă, a renunțat la un salariu de 18 milioane de dolari pe lună din pricina spitalelor din China: ”Sunt un coșmar!”

Witsel, fotbalistul belgian cu soție româncă, a renunțat la un salariu de 18 milioane de dolari pe lună din pricina spitalelor din China: ”Sunt un coșmar!”

Axel Witsel, 30 de ani, mijlocaș central belgian care a început al doilea sezon la formația germană Borussia Dortmund, a povestit de ce a revenit în Europa după o singură stagiune, 2017-2018, petrecută la echipa Tianjin Quanjian. În China, Axel câștiga un salariu de 18 milioane de dolari pe an.

De Daniel Conțescu,

Într-un interviu acordat presei germane, fotbalistul care a lucrat la Standard Liege cu antrenorul Loți Boloni a explicat motivul pentru care a părăsit fără regrete Asia.

”Fiica mea a avut o boală gravă la nivelul intestinului, dar spitalele din China n-au fost în stare s-o trateze. Spitalele de acolo sunt un coșmar! Așa că m-am întors în Europa. Banii nu aduc fericirea”

Axel Witsel

Witsel este însurat de patru ani cu o româncă, Rafaella Szabo, care a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie.

“Într-o seară, după un meci, m-a rugat să mă aşez pe pat pentru a-mi spune ceva. Mă aşteptam la orice, mai puţin la asta. El s-a pus în genunchi şi m-a cerut de soţie printr-o frumoasă declaraţie.

Ştiu că făcut asta pentru că aşa a vrut, nu pentru că am pus presiune pe el, iubirea fiind suficientă“, a relatat Rafaella, în presa belgiană.

Împreună, fostul model și fotbalistul au doi copii.
Close
Închide
  Close