Mergi direct la conținut »
Zi importantă pentru sportul românesc! Simona Halep se luptă cu Caroline Garcia, în derby-ul semifinalei Fed Cup! Răzvan Lucescu, aproape să scrie istorie în Grecia
Sport Libertatea > Sport > Zi importantă pentru sportul românesc! Simona Halep se luptă cu Caroline Garcia, în derby-ul semifinalei Fed Cup! Răzvan Lucescu, aproape să scrie istorie în Grecia

Zi importantă pentru sportul românesc! Simona Halep se luptă cu Caroline Garcia, în derby-ul semifinalei Fed Cup! Răzvan Lucescu, aproape să scrie istorie în Grecia

Simona Halep se luptă cu Caroline Garcia în meciul 3 al semifinalei Fed Cup dintre Franța și România. Tot astăzi, Răzvan Lucescu are cel mai important meci din cariera sa de antrenor, de până acum. Partida echipei PAOK Salonic nu este transmisă de nicio televiziune, însă corespondentul GSP Eduard Apostol va transmite și pentru Libertatea detalii despre atmosfera din oraș. 

Simona Halep încearcă să aducă al doilea punct pentru România, urmând să se confrunte cu Caroline Garcia în meciul 3 al semifinalei Fed Cup dintre Franța și România (1-1 după prima zi). Este duelul rachetelor cu număr 1 din fiecare echipă, iar ambele s-au impus în partidele de sâmbătă.

Meciul începe la ora 14.00 și este transmis de Digi și Telekom.

La general, Simona Halep își conduce adversara cu 5-1. Singurul eșec al româncei datează din toamna anului 2017, la finala turneului de la Beijing (China), unde franțuzoaica s-a impus în două seturi, dar ”Simo” era atunci cu gândul în altă parte.

Răzvan Lucescu, la un punct distanță de un record istoric

Tot astăzi, Răzvan Lucescu este la un pas de a celebra primul său titlu din cariera sa de antrenor, iar echipa PAOK Salonic, aproape de un un titlu după o pauză de 34 de ani.

Meciul începe la ora 19.00, însă nu este transmis de nicio televiziune din România. Corespondentul GSP Eduard Apostol se află însă în Salonic, de unde transmite și pentru Libertatea informații despre atmosfera din oraș.

Românul mai are nevoie doar de un punct în meciul cu Levadiakos (echipă deja retrogradată).

Trupa lui Lucescu este imbatabilă în actuala ediție, 24 de victorii și 4 remize, vrea să mai bifeze un record istoric, acela de a încheia campionatul fără înfrângere.

Citește o corespondență din cel mai încins oraș al fotbalului european: ”Semizeii” Salonicului și ”Inelul de foc”

Close
Închide
  Close