De Iulian Budușan,

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Totodată, în ultimele 24 de ore, Poliţia şi Jandarmeria au aplicat 744 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

Poliţiştii au depistat, în acelaşi interval, 9.143 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.090.347 de lei.

GCS le reaminteşte cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TEL VERDE – 0800.800.358. Numărul TEL VERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Până la data de 2 aprilie au fost raportate 455.901 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveţia, Andora. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia, Franţa, Germania, Spania şi Regatul Unit.

Citeşte şi:

445 de noi cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore. Cea mai mare creștere de la începutul epidemiei

Nelu Tătaru: „Avem trei focare de infecție, la Suceava, Arad și Deva. Ministerul Sănătăţii a primit donaţie 1.080.000 de doze de hidroxiclorochină”

O moașă de la Spitalul Județean Arad confecționează salopete de protecție pentru cadrele medicale

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor