Mergi direct la conținut »
A condus un autobuz școlar deși nu avea dreptul! A fost prins băut la volan și avea permisul suspendat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A condus un autobuz școlar deși nu avea dreptul! A fost prins băut la volan și avea permisul suspendat

A condus un autobuz școlar deși nu avea dreptul! A fost prins băut la volan și avea permisul suspendat

Un șofer de microbuz școlar din Bascov, județul Argeș, a condus timp de cinci luni acest vehicul, deși nu avea voie. Respectivul avea permisul suspendat, după ce a fost prins beat la volan.

Bărbatul n-a anunțat pe nimeni că nu mai avea permis, că are dosar penal, că e cercetat. A făcut și câte zece curse zilnic, deși nu avea acest drept, a anunțat observatov.tv.

El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi oamenii legi vor cere arestarea preventivă. Acesta nu avea dreptul de a conduce din noiembrie, când a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,60 de miligrame în aerul expirat.

Un polițist l-a recunoscut în trafic

Poliţiştii i-au făcut dosar penal, i-au suspendat și permisul, dar omul s-a dus la muncă și nu a suflat o vorbă nimănui.

Secretul lui a fost păstrat până ieri. El a fost recunoscut în trafic de către un agent de poliţie care ştia că nu are voie să conducă. În momentul în care l-a oprit în trafic, în microbuz se aflau mai mulţi elevi.


VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia

Close
Închide
  Close