MENIU CAUTĂ

A condus un autobuz școlar deși nu avea dreptul! A fost prins băut la volan și avea permisul suspendat

Distribuie

Un șofer de microbuz școlar din Bascov, județul Argeș, a condus timp de cinci luni acest vehicul, deși nu avea voie. Respectivul avea permisul suspendat, după ce a fost prins beat la volan.

Bărbatul n-a anunțat pe nimeni că nu mai avea permis, că are dosar penal, că e cercetat. A făcut și câte zece curse zilnic, deși nu avea acest drept, a anunțat observatov.tv.

El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi oamenii legi vor cere arestarea preventivă. Acesta nu avea dreptul de a conduce din noiembrie, când a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,60 de miligrame în aerul expirat.

Un polițist l-a recunoscut în trafic

Poliţiştii i-au făcut dosar penal, i-au suspendat și permisul, dar omul s-a dus la muncă și nu a suflat o vorbă nimănui.

Secretul lui a fost păstrat până ieri. El a fost recunoscut în trafic de către un agent de poliţie care ştia că nu are voie să conducă. În momentul în care l-a oprit în trafic, în microbuz se aflau mai mulţi elevi.


VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia

Citește mai multe despre permis de conducere, Poliție și șofer pe Libertatea.

Comentarii