MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2015 21:45

A ieșit pe picioarele ei din Colectiv, dar i-au «explodat» plămânii până la spital! Viața unei italience atârnă de un fir de ață

Distribuie

O studentă eminentă, care a obţinut numai burse de merit, Tullia Ciotola, a colindat lumea în lung şi-n lat, şi-a făcut prieteni peste tot, şi nici o clipă nu se gândea că în Bucureşti va trece printr- un infern şi tot aici Dumnezeu îi va decide soarta.
Ea e una dintre victimele străine care se aflau în noaptea de 30 octombrie în clubul Colectiv şi se distra alături de alţi studenţi străini veniţi în România cu bursă Erasmus. În momentul în care tavanul a luat foc, Tullia a încercat să se salveze, deşi până la ieşirea din club buretele care cădea ca nişte mingi de foc i-a provocat arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului.
Cu ultimele puteri, arsă şi intoxicată cu gaz toxic, tânăra italiancă a reuşit să iasă pe picioarele ei, însă nu a mai fost decât o clipă până când a devenit inconştientă. Medicii au ţinut- o în viaţă până la Spitalul SRI, acolo unde se află internată de o săptămână, însă veştile despre starea ei medicală nu sunt deloc bune.

Italienii fac propria anchetă

Şansele de supravieţuire sunt de circa 20 la sută, starea ei este critică, având plămâni de şoc, fiind deseori fatal. Părinţii tinerei au ajuns marţi în România, iar acum beneficiază de consiliere psihologică', au declarat surse din cadrul spitalului SRI.
Termenul de plămâni de şoc, spun medicii specialişti, înseamnă că organul este inundat de sânge şi poate suferi transformări la nivel de dimensiune.
Tullia luptă cu toate forţele să supravieţuiască, iar cadrele medicale fac eforturi supraomeneşti s-o ţină în viaţă în aceste momente. Colegii de la Universitatea din Napoli, unde este studentă, se roagă pentru viaţa ei şi au afişat banere pe gardurile instituţiei cu gânduri solidare.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii