MENIU CAUTĂ

Accident aviatic fatal produs de o pereche de pantaloni! Dezvăluirile anchetatorilor

Distribuie

Un accident de elicopter, în urma căruia trei persoane au murit, petrecut în luna octombrie în Noua Zeelandă, a fost provocat de o pereche de pantaloni. Piesa vestimentară a căzut din cabina elicopterului și s-a înfășurat în jurul rotorului amplasat în coada aparatului de zbor.

Circumstanțele ciudate ale acestei tragedii au fost făcute publice joi, de o Comisie de anchetă privind accidentele de transport aviatic. Autoritățile susțin că există dovezi solide care susțin dezvăluirile, scrie Agerpres.

„Există dovezi solide că o pereche de pantaloni a căzut din cabină și s-a înfășurat în jurul rotorului aticuplu”, a indicat șeful comisiei, Jane Mears.

Anchetatorii au declarat că urmele de vopsea de pe pantaloni au aceeași culoare ca palele rotorului și un semn de pe o pală corespunde fermoarului pantalonilor.


CITEȘTE ȘI: Vecinul cuplului Firea-Pandele secretizează iluminatul festiv. Adrian Corbu, director al companiei care se ocupă de iluminatul Bucureștiului, refuză să spună cine a câștigat contractul pentru decorațiunile de Crăciun


FOTO:

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI!, elicopter și Noua Zeelandă pe Libertatea.

Comentarii