MENIU CAUTĂ

Actrița Nataşa Raab, apel disperat pe contul de socializare. „Vă implor, ajutaţi-mă. I-au găsit cancer!”

Distribuie

Actrița Natașa Raab trece prin clipe grele, după ce a aflat că fratele său, de doar 53 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Aceasta a postat un mesa trist pe contul de socializare, în care cere ajutorul oamenilor.

Actrița Nataşa Raab a fost şi ea bolnavă de cancer, dar a reuşit să învingă boala. Acum, fratele ei, în vârstă de 53 de ani, este în stare gravă

„Vă implor ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez escozul sau vidatox care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani. Poate am noroc şi el”, a scris Coana Chiva pe contul de socializare.

 La sfârșitul anului trecut, Natașa Raab a fost internată de urgență în spital. Medicii au decis ca actrița să mai rămână în spital, pentru mai multe investigații medicale. „Sunt la Elias şi mulţumesc doctorilor şi asistentelor, infirmierelor pentru grija lor. Mai repar şi eu din stricăciunile vieţii de actor dedicat publicului şi scenei, care nu te iartă când nu ştii să joci tehnic şi dai totul”, a fost mesajul transmis de Nataşa Raab atunci.

Citește și

FOTO/VIDEO | Percheziții în Ilfov la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului

 

Citește mai multe despre natasa raab pe Libertatea.

Comentarii