Mergi direct la conținut »
Adina Buzatu nu merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cum a motivat decizia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adina Buzatu nu merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cum a motivat decizia

Adina Buzatu nu merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cum a motivat decizia

Adina Buzatu, una dintre prietenele lui Răzvan Ciobanu, a decis să nu meargă la înmormântarea acestuia. Vedeta a explicat care este motivul pentru care a luat această hotărâre.

De Dana Aramă,

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potentat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit.

Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea să își ia rămas bun în liniște și demnitate.

Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșală, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii?
Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a luă lucrurile că atare, de a lasa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost că om și pentru talentul lui ieșit din comun.
Te voi purta în suflet mereu, dragule!
Îmi pare atât de rău…”, a anunțat Adina Buzatu.

Designerul Răzvan Ciobanu, care a pierit într-un groznic accident rutier în a doua zi de Paști, va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul său neînsuflețit a fost depus la capelă încă de marți, iar în aceste zile familia și cei care i-au fost apropiați au venit la căpătâiul său pentru a-și lua rămas bun.


Citește și:

Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecut

Close
Închide
  Close